Mai feiring

Hei!

Først på dagen i dag kom pappa innom her med gave til meg (jeg blir 14 på mandag), fordi han skal dra til nord-Norge i morgen med kjæresten. Så kom farmor innom på en kopp te, og hun fikk vite hva jeg ønsker meg.

Klokka 4 dro vi til tanten, onkelen, fetteren og kusinen min på fest på Blommenholm i Bærum. Vi feiret kusine, mamma, meg og mormor sine bursdager for vi alle har bursdag i mai. Tanten min hadde bursdag i april, men vi feiret også henne. Og faktisk så fikk vi melding av eierene om at hunden vi passer hadde bursdag i dag. Da ble det enda en som ble feiret :)

Det var sol så jeg og kusinen min hoppet ute på trampolinen. Det begynte å regne så da gikk alle inn. Vi spiste burgere med potetmos til middag, og det var veldig godt. Etter middagen tok vi en liten pause også spiste vi bløtkake med jordbær.

Etter det åpnet vi gaver, og tanten min fikk et postkort av et maleri mamma har laget. Kusinen min fikk etmaleri av mamma, en fargerik kjole (som ikke passer til meg lenger), neglelakk, smykker og et manikyr sett. Mamma fikk en opplevelse, jeg fikk 1000kr til sammen, noe jeg er utrolig takknemlig for, og mormor fikk et maleri av mamma og en liten "makeover" hahah :D

Salto, som hunden vi passer heter, lekte masse med deres hund, og vi spillte litt dart ute. Hahah Salto stjal favoritt leken til den andre hunden (Fofa). Så Fofa løp etter lille Salto for å få den lille reveleken tilbake :)

Etter det kjørte jeg, mamma, Salto og storebror hjem.

Meg og Salto

Nå er det slutt på denne dagen.

blogges <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Isabelle

Isabelle

14, Oslo

Hei! Jeg heter Isabelle, er 14 år og bor i Oslo og på Nesøya. Jeg blogger om verdagen min og b.l.a. innkjøp. Jeg håper du liker bloggen min og vil lese den! :)

Kategorier

Arkiv

hits