14 år

Hei!

Som dere ser i overskriften så har jeg bursdag i dag, og nå er jeg 14 år. Det har vært en kjempe fin dag i dag og jeg er veldig takknemlig for alle gavene jeg hat fått.

Jeg ble vekket av mamma med sang, også gikk jeg ned i sofaen og spiste egg og bacon, drakk tropisk juice, fruktsalat også drakk vi pære cider.

Den første gaven jeg åpnet var fra mamma, det var penger og et veldig fint krus med gullhjerte på. Etter det åpnet jeg den turkise posen som var fra pappa (som er i nord-Norge nå). I den var det en Abercrombie shorts, Victoria's Secret lipglosser og en iPhone 6s i rosegold!!! :D Jeg ble utrolig glad for ny mobil, fordi jeg har iPhone 5 og den oppfører seg ganske rart.

Jeg slettet en del bilder på den gamle, men jeg har dessverre ikke hatt tid til å begynt å bruke den nye mobilen enda. Jeg gikk til en venn (hun har mange dyr) og der var også noen andre venner. De hadde laget et lite overraskelses party ute i hagen. De hadde hengt opp ballonger, kjøpt godteri fra kiosken, pakket inn og laget kort. Veldig hyggelig å komme til dette :) Etter å ha pakket opp godteriet og et smykke, så hoppet vi på trampolinen hennes. Vi bestemte oss for å dra til Sognsvann og bade, så da tok jeg bussen hjem. Jeg slappet av litt hjemme og skiftet til bikini under klærne. så gikk jeg til Sognsvann og møtte de fire andre. Vi hoppet flere ganger fra brygga, og jeg tror jeg hoppet fire ganger. Hahah det var veldig kaldt, som de andre gangene vi har badet. :) Jeg måtte til farmor på feiring, så derfor bestemte vi alle oss for å dra hjem.

Vi sa hadet til hverandre og jeg tok T-banen fra Sognsvann til Ullevål stadion og gikk videre til farmor. Der spiste vi kylling og brennesle pai som var veldig godt. Etter middagen var det sjokolade kake. Jeg fikk penger av farmor og en Clarins lipgloss av tanten min, noe jeg har ønsket meg lenge. Etter hvert dro tanten min med de tre barna sine hjem, og vi andre ble igjen (jeg, storebror, mamma, farmor, kjæresten til farmor) Vi begynte å snakke om bunader også kom farmor på at hun hadde en Rondane stakk som hun ikke trengte lenger! Den passet på meg og jeg ble utrolig glad, så nå skal jeg bruke den i morgen! :D

Det var hele dagen min i dag, håper alle får en fin dag i morgen! :D

Noen gaver jeg fikk i dag (+penger og godteri)

Spis masse pølser og is i morgen og kos dere! :)

blogges <3

2 kommentarer

Snippen

16.05.2016 kl.22:08

Så koselig :D Håper du har hatt en flott mandag! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

Isabelle

18.06.2016 kl.23:57

Snippen: Takk!:)

Skriv en ny kommentar

Isabelle

Isabelle

14, Oslo

Hei! Jeg heter Isabelle, er 14 år og bor i Oslo og på Nesøya. Jeg blogger om verdagen min og b.l.a. innkjøp. Jeg håper du liker bloggen min og vil lese den! :)

Kategorier

Arkiv

hits