Bowling bursdag

Hei!

I dag hadde jeg vanlig skole og etter det gikk jeg hjem. Jeg dusjet og ordner meg til bursdag. Så gikk jeg og tok T-banen til bowling bursdagen i Torggata. Jeg kom veldig for sent, men en annen hadde kastet flere striker for meg. Det var veldig gøy at hele klassen var med :) Vi spiste pizza og drakk brus, og jeg var den eneste som fikk tre strike på rad, så jeg fikk slush :)

Alle sammen tok bussen til han ene som feiret, også hoppet jeg og noen andre på trampolinen. Man kunne gå inn og ut så mye man ville og ta chips, brownies og brus. Etter en stund kom en av foreldrene med sånne baller som man er inne i og kan dulte borti andre. Det var kjempe gøy å se på, men jeg turte ikke å prøve, haha :) Jeg hoppet masse på trampolinen med noen andre. Jeg og noen andre jenter satt med pledd og bare pratet masse, og det var veldig hyggelig :) Så var bursdagen over og jeg ble henta.

Nå har vi gjort klart veldig mye til min fest i morgen og jeg gleder meg veldig til å først være på Sognsvann også ha neon party / rave party! :D

natta

blogges

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Isabelle

Isabelle

14, Oslo

Hei! Jeg heter Isabelle, er 14 år og bor i Oslo og på Nesøya. Jeg blogger om verdagen min og b.l.a. innkjøp. Jeg håper du liker bloggen min og vil lese den! :)

Kategorier

Arkiv

hits