Bade- og neon/rave party!

Hei!

I dag har jeg feiret bursdagen min med jentene i klassen og tre til. Vi var først på Sognsvann og badet også gikk vi til meg. Det har vært utrolig gøy og alle har kost seg.

Først da jeg og mamma våknet så måtte vi begynne med en gang å forberede det siste som skulle gjøres til festen startet. Vi hadde fem timer på oss til å vaske, dekke på, forberede mat vi skulle ha med til Sognsvann og pynte. Litt før 15 gikk vi bort til Sognsvann. Alle sammen satt på tepper og spiste frukt. Noen (ca.5) var så tøffe at de turte å hoppe uti vannet, men jeg syntes det var alt for kaldt for det blåste jo litt. Vi var der i to timer også gikk vi til meg.

Alle sammen gikk inn og satte seg der de ville, og vi spiste grønnsaker dyppet i rømme og drakk brus. Og til middag spiste vi pølser. Det var jo neon party så vi tok på ansiktsmaling og armbånd. Det var veldig gøy, og alle tok bilder og la ut på Instagram, hahah :) Senere var det kake med lys. Alle sang og det var veldig koselig :) Klokka 19 var dessverre festen over og alle, bort sett fra fire stykker, deo hjem.

Vi som var igjen åpnet gaver som vi dessverre ikke hadde rukket. Jeg fikk for det meste penger, men jeg fikk også litt annet.

Glass med sugerør og gavekort med 100 kr

Blomsterkrans og lipbalm

Highlighter og topcoat

Topp og sokker fra Brandy og lipgloss fra NYX

Vi ryddet etter bursdagen og spiste rullekake, kokosboller og sjokolade kjeks som ikke hadde blitt åpnet, hehe :) De som var igjen dro og jeg og mamma ryddet det siste som var igjen. Jeg pakket klærne mine og klokka 22 kom pappa og hentet meg og tingene mine og vi kjørte ut hit til pappa.

Nå legger vi oss

natta

blogges

2 kommentarer

lisarorvik

22.05.2016 kl.10:40

Så mye fint :) (Ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Isabelle

18.06.2016 kl.23:58

lisarorvik: takk :)

Skriv en ny kommentar

Isabelle

Isabelle

14, Oslo

Hei! Jeg heter Isabelle, er 14 år og bor i Oslo og på Nesøya. Jeg blogger om verdagen min og b.l.a. innkjøp. Jeg håper du liker bloggen min og vil lese den! :)

Kategorier

Arkiv

hits