Feiring i hagen

Hei!

I dag hadde jeg først musikk prøve på morgenen, også senere hadde jeg og en annen fagsamtale i engelsk. En veldig trist nyet var at en veldig hyggelig lærer på trinnet vårt skal slutte til sommeren og ikke fortsette videre. Vi har ganske mange strenge lærere på trinnet, men hun som skal slutte er utrolig snill.

Etter skolen dro jeg og tre andre til hun ene. Jeg og en av de møtte to andre også dro alle til byen, men jeg måtte dra hjem til pappa så jeg fikk ikke være med de :( Jeg måtte hjem fordi mormor har bursdag i dag og ble 83 år gammel! :) Mamma kom og hentet meg og broren min og vi kjørte bare rett bort til Sandvika hvor tanten min bor. Der var vi ute og spiste reke- og krabbesmørbrød og cider. Det var veldig hyggelig, og jeg og kusinen min hoppet på trampolinen. Litt senere ble det mormor sin hjemme bakte eplekake (som hun måtte lage to av, hahah :))  Senere kjørte mamma oss tilbake til pappa. Nå på kvelden har jeg bare vert på pcen og slappet av. Jeg begynner å bli ganske syk nå, så jeg skal prøve å ikke legge meg så sent.

natta! blogges

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Isabelle

Isabelle

14, Oslo

Hei! Jeg heter Isabelle, er 14 år og bor i Oslo og på Nesøya. Jeg blogger om verdagen min og b.l.a. innkjøp. Jeg håper du liker bloggen min og vil lese den! :)

Kategorier

Arkiv

hits