Bursdag i byen

Hei! I dag sto jeg opp ganske sent, og det er bare så deilig å ha helg og tenke på at det snart er sommerferie! :D Jeg sto opp og tok en dusj og spiste bringebær kesam med crüsli til frokost :) Også rettet mamma håret mitt. Halv tre tiden tok jeg med bodymisten og jeg tok T-banen til Majorstuen for å kjøpe litt mer gave til Bella. Jeg endte opp med å kjøpe 13 kjærlighet på pinner og én vannmelon tyggis pakke :)) Så tok jeg T-banen til Jernbanetorget og møtte de andre jentene i klassen (klokka fire) på Peppez Pizza. Vi hadde det veldig fint, alle spiste seg mette på pizza og hun fikk mange fine gaver. Av meg fikk hun kjærlighet på pinnene, tyggispakken og bodymisten Love Addict. Etter å ha spist ispinner så gikk vi bort til Østbanehallen hvor vi fikk to kuler hver med Ben & Jerrys is. Alle satt ned og spiste og etter det var bursdagen ferdig.

Jeg, I, A og S gikk sammen på Karl Johan for å titte litt. Etter en stund gikk vi bort til Nationaltheatret og jeg og A sa hadet til de to andre, og tok T-banen hjemover. Helt siden jeg kom hjem så har jeg bare slappet av på sofaen og nytet at det er helg og snart sommerferie :)

blogges :3

2 kommentarer

lisarorvik

19.06.2016 kl.10:43

Så koselig :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Isabelle

15.07.2016 kl.20:04

lisarorvik: Ja, takk for tipset :)

Skriv en ny kommentar

Isabelle

Isabelle

14, Oslo

Hei! Jeg heter Isabelle, er 14 år og bor i Oslo og på Nesøya. Jeg blogger om verdagen min og b.l.a. innkjøp. Jeg håper du liker bloggen min og vil lese den! :)

Kategorier

Arkiv

hits