mye som skjer ;)

Heii!

De siste dagene har jeg ikke hatt en så veldig spesiell hverdag med spennende ting som har skjedd. Men det har vært noen hektiske dager hittil i mai:) Jeg blir nesten litt sliten av alt som skjer. Men det har vært fantastisk med så fint vær hittil. I helgen har jeg ryddet masse. Mandag var det også fri :) Tirsdag startet jeg dagen perfekt med en fagsamtale :( haha. I gymmen løp vi :( Men så gikk jeg og en annen og tok smaksprøver etterpå da :) Så trente jeg turn, og da jeg kom hjem var jeg ganske svekket :)

I dag hadde vi vikar og bare øvde litt til en book sircle i engelsken. Så var det matte med figurer. Og da vi skulle øve til norsk fagdagen til fredag måtte jeg øve på sal & scene danser :( Jaja de begyner jo å bli veldig fine da :) I midttimen solgte vi pastasalat, og etter hadde vi smoothie oppgave i mat&helsen. Det gikk veldig bra for vår gruppe samarbeidet godt, lagde en god smoothie og en bra presentasjon :)

Etter skolen dro jeg hjem og fikk slappet av litt :) Så har jeg prøvd å fått gjort litt lekser. Så spiste vi pasta med kylling og karbonara-saus, også dro jeg på cheer. Etter det var jeg ganske sliten, og nå har jeg dusjet, gjort noen oppgaver og skrevet inn alt jeg skal fremover :) Gor det er utrolig mye som skjer de neste dagene :(

Pappa har bursdag mrgen, jeg konfirmeres søndag, fire Aladdin forestillinger tirsdag og onsdag og tine-stafett og Ariana konsert onsdag :D Jaja jeg får bare prøve å få nok søvn, nok mat og holde hodet kaldt så skal nok alt gå bra :) Natta<3

♡Isabelle

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Isabelle

Isabelle

14, Oslo

Hei! Jeg heter Isabelle, er 14 år og bor i Oslo og på Nesøya. Jeg blogger om verdagen min og b.l.a. innkjøp. Jeg håper du liker bloggen min og vil lese den! :)

Kategorier

Arkiv

hits