Konfirmasjonen min♡

Heii!

Nå er jeg humanistisk konfirmert, og jeg har hatt en kjempe fin dag♡

Det startet med at jeg sto opp corka halv ti, spiste fruktsalat, ordnet meg og kledde på Rondastakken.

Jeg og mamma tok T-banen cirka 12 og var ved Rådhuset en halvtime før jeg skulle møte og øve. Vi tok en is på kiosken og ventet til jeg skulle gå. Så gikk jeg med to veninner inn. Alle seksti som skulle konfirmeres øvde på å gå ned trappen og ta imot rose og bevis. Da klokka var to begynte hele seremonien, og den besto av gang ned trappen, kor-sang, fiolin-spill, taler og overrekkelse av rose og kursbevis :) Etter at vi hadde gått utmarsj kunne man møte familie og gå. Da tok vi bilder utenfor rådhuset, men jeg har ikke de bildene.

Så spiste vi på Kaffebrenneriet og gikk til Hotel Bristol til rommene vi skulle være i. Det var utrolig fint og majestetisk der og det så veldig luksuriøst ut :) Da gjestene kom fem ble det holt lott taler også spiste vi forret, hovedrett og dessert fra menyen på hotellet. Alt sammen var utrolig godt var dekket på og presentert veldig lekkert. Så kom en annen veninne som hadde vært i hun andre sin fest. Så gikk vi alle inn i naborommet hvor det var sofaer og lenestoler til kaker og kaffe. Jeg pakket opp presanger, og jeg fikk masse smykker og penger og litt annet som bunadsko, blomster og sminke. Vi hadde en liten quiz og vi hadde to kaker.

Og da alt var ferdig var kakene nesten fortsatt helt hele ;D Då vi har med den med bilde på hjem nesten helt hel :) Ja da får det bli kake fremover dagene da :) Da vi var ferdige tok jeg mamma og broren min med det vi skulle ta med og tok banen hjem. Nå har jeg vært veldig trøtt og får endelig lagt meg. Det har blitt tatt masse flere bilder, men jeg har ikke noen av de på min mobil, så det får bli disse i dag ;)

♡Isabelle

Én kommentar

wenchepia

08.05.2017 kl.00:56

Gratulerer så masse med konfirmasjonsdagen:)))

Skriv en ny kommentar

Isabelle

Isabelle

14, Oslo

Hei! Jeg heter Isabelle, er 14 år og bor i Oslo og på Nesøya. Jeg blogger om verdagen min og b.l.a. innkjøp. Jeg håper du liker bloggen min og vil lese den! :)

Kategorier

Arkiv

hits