hits

Coachella feiring♡

Heii!

I dag etter skolen ordnet jeg de siste tingene før festen også kunne gjestene komme :) Temaet var Coachella/Bohemian/Hippie/70talls. Egentlig skulle alt vært ute, men det var fuktig i lufta og det har regnet en del før og etter. Vi hadde det inne i den lille stua som i fjor :D (neon party).

Da de første kom fikk de ananaskopper med rosa lemonade og brus :) Etter en stund, da de hadde spist chips og drukket brus, begynte vi på burgere.

Etter maten begynte vi å lage drømmefangere med metallring, vokstråd, hyssing, perler og fjær. Det tok kanskje en tre del av festen (en time) men det var mange som ble ferdige og fine :)

Så var det dessert imens vi fortsatte å holde på med drømmefangerene.

Det var ostekake og gulrotkake :) Og vi skulle egentlig ha s'mores, men det ble litt mye å sette frem, så vi grillet bare marshmallowsene på spyd over lysene :)

Og disse glasspyntene i påfugler og frukter er fra TGR :)

Jeg hadde en veldig fin feiring, og er veldig takknemmelig for gavene :) Bare at jeg har stresset og ordnet ganske mye de siste dagene og kanskje satt terskelen litt for høyt for hva jeg skulle få til, siden tiden på festen gikk så fort. Men jeg er veldig dornøyd med hvordan alt endte nå♡

I morgen skal jeg på Summer Open med cheerleadingen i Rykkinhallen, og etterpå skal jeg rett i konfirmasjon :) Travel helg:) Og mandag, tirsdag, onsdag skal jeg ha jobbdager på Vita (prøvejobbing for skoleelever) Så det blir en liten stund til å slappe av.. Men jeg skal prøve å ikke bli helt utslitt og å ta pauser i disse stappede dagene ;)

♡Isabelle

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Isabelle

Isabelle

15, Oslo

Hei! Jeg heter Isabelle, er 14 år og bor i Oslo og på Nesøya. Jeg blogger om verdagen min og b.l.a. innkjøp. Jeg håper du liker bloggen min og vil lese den! :)

Kategorier

Arkiv